Horváth Balázs  villamosmérnök, "másodállású" egyéni vállalkozó vagyok. 1974-ben születtem Keszthelyen. 1991-ben Országos Tanulmányi versenyen elért 4. (elméleti 1. - melyért MEE különdíjban részesültem) helyezésem alapján vizsga nélkül kaptam épületvillamossági szerelő szakmunkás bizonyítványt. Bizonyítvánnyal a kezemben egy keszthelyi kft-nél helyezkedtem el, természetesen mint villanyszerelő. A cég fő profilja a villamos kivitelezési munka volt, többek között dolgoztam a keszthelyi és nagykanizsai MATÁV (most már T-Home) épület, keszthelyi Polgármesteri Hivatal, gyógyszertár, bank, üzletház, és szennyvíztisztító telep kivitelezésén, de családi házak komplett villanyszerelését is vállaltuk. A munka mellett 1994-ben érettségiztem, majd augusztustól egy évre katona lettem. Leszerelésem után 1995-ben kötöttem házasságot jelenlegi feleségemmel és Budakalászra költöztem. 1995 októberétől dolgozom a Budapesti Elektromos Művek-nél, 2 évig mint villanyszerelő, további 7 évig mint hálózati technikus és jelenleg mint üzemirányító. A munka melletti tanulásról eddig nem sikerült "leszoknom". Munka mellett 1997-ben lettem technikus, és azóta is több OKJ-s vizsgát tettem (Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló, Erősáramú berendezés szabványossági felülvizsgáló, Villámvédelmi szabványossági felülvizsgáló, villamosmű kezelő, építési műszaki ellenőr II (V), ...) 2007 szeptemberétől a BMF-KVK (Kandó) levelezős hallgatója voltam. 2011. februárjában államvizsgáztam. A felülvizsgálatokhoz szükséges, különböző rendeletekben előírt vizsgákat, továbbképzéseket rendszeresen elvégzem.

Szakmai önéletrajzom itt megtekinthető.

Másodállású vállalkozásomat 2004 januárjában indítottam.

Vállalom épületek, üzletek, társasházak, stb. Villamos biztonsági felülvizsgálatát, Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatát, Erősáramú berendezés szabványossági felülvizsgálatát (köznyelvben tűzvédelmi felülvizsgálatát) és Villámvédelmi szabványossági felülvizsgálatát.

Várom megkeresését abban az esetben, ha bármely szolgáltatásomat igénybe kívánja venni. Megrendelés esetén a gyors és pontos munkavégzés, valamint a lehető legkevesebb kellemetlenség mellett próbálom a munkát elvégezni. Árak kalkulálásakor maximálisan igyekszem az optimális ár-érték arány megtartásával megrendelőim elégedettségét kivívni.

 

Tisztelettel: Horváth Balázs


Ne feledje a villamos biztonság, az érintésvédelem, a tűzvédelem és a villámvédelem mindanyiunk érdeke!

Ne feledkezzen meg a villamos biztonsági,  érintésvédelmi, a tűzvédelmi és a villámvédelmi felülvizsgálatok elvégeztetéséről!

 metrel-mi3155-eurotesxd.jpg